banner



[Update II] 'Conceição geland op Schiphol om medisch gekeurd te worden'

Welkom in het transferblog van NU.nl! Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, waarbij we zowel geruchten als definitieve transfers melden.

Transfer Vaessen naar Saoedi-Arabië ketst af
Etienne Vaessen leek zijn loopbaan te vervolgen bij FC Abha in Saoedi-Arabië, maar daar kan een streep door. De 26-jarige doelman zegt op Instagram dat de transfer op het laatste moment is afgeketst, omdat hij niet tot een persoonlijk akkoord wist te komen. Vaessen gaat nu op trainingskamp met RKC, waar hij nog tot medio 2024 onder contract staat. (Bron: Etienne Vaessen)

een paar seconden geleden

Martínez levert Ajax fors bedrag op
Het was niet de vraag óf, maar voor welk bedrag Lisandro Martínez ging verkassen naar Manchester United. Het antwoord: minimaal 57,37 miljoen euro. Dat bedrag kan door variabelen nog oplopen naar 67,37 miljoen euro. (Bron Ajax)

een paar seconden geleden

Van Bronckhorst over Ajax-target: 'Ziet ernaar uit dat hij een stap gaat maken'
Giovanni van Bronckhorst hield Calvin Bassey zaterdag bewust buiten de selectie voor een oefenduel, omdat hij verwacht dat de verdediger op de korte termijn vertrekt. "Het ziet ernaar uit dat hij een stap gaat maken. We voeren gesprekken met geïnteresseerde clubs en het is voor iedereen beter om hem buiten de selectie te houden", zei de hoofdtrainer. Ajax zou (exclusief bonussen) zo'due north 22 miljoen euro willen betalen voor de mandekker. (Bron: Sky Sports)

een paar seconden geleden

Van Nistelrooij rekent erop dat Gakpo en Sangaré blijven
Ruud van Nistelrooij gaat er nog altijd van uit dat hij komend seizoen over Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré kan beschikken. De aanvaller en de middenvelder worden al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar het buitenland, maar daar lijkt nog geen sprake van. "Zolang ze er zijn, ga ik ervan uit dat ze blijven", zei Van Nistelrooij gisteren na de oefenwedstrijd tegen Villarreal. "Elke dag dat ze er zijn, bouwen we door. Zonder tegenbericht zijn ze hier en ga ik ervan uit dat ze hier blijven." (Bron: ESPN)

4 uur geleden

Naast Brobbey en Bassey zou ook het 'buitenkansje' Conceição op weg zijn naar de hoofdstad. Hij is naar verluidt al medisch gekeurd en wordt mogelijk in de komende dagen gepresenteerd. De zoon van Porto-motorcoach Sérgio Conceição mag voor een gelimiteerde transfersom van five miljoen euro vertrekken uit Portugal. Met deze transfer zou de opvolger van Antony al klaarstaan bij Ajax. 2/2 (Bron: Six)

iv uur geleden

Ajax lijkt snel nieuw drietal te presenteren
Directeur voetbalzaken Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar moeten een drukke dag hebben gehad. Maar liefst drie spelers lijken op korte termijn naar Ajax te verkassen: Brian Brobbey, Calvin Bassey en Francisco Conceição. Brobbey zou al mondeling akkoord zijn met de Amsterdamse club en ook de transfersom van zo'n 17 miljoen lijkt geen obstakel meer te zijn.

Ajax gaat waarschijnlijk meer geld neerleggen voor Rangers-verdediger Bassey, die Lisandro Martínez moet vervangen. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de linkspoot voor een bedrag van 22 miljoen plus 5 miljoen euro aan eventuele bonussen de overstap zou maken. (1/2) (Bronnen: Fabrizio Romano en De Telegraaf)

gisteren om eighteen:12

Paris Saint-Germain huurt jonge aanvaller
Paris Saint-Germain kondigt de komst van Hugo Ekitike aan. De twintigjarige aanvaller komt op huurbasis over van Stade de Reims, maar is er ook sprake van een optie tot koop. Volgens Franse media bedraagt deze liefst 35 miljoen euro. Afgelopen wintertime leek Ekitike nog op weg naar Newcastle United, maar die deal ketste af. (Bron: Paris Saint-Germain)

Source: https://www.nu.nl/voetbal/6205094/martinez-vanaf-schiphol-onderweg-naar-manchester.html

Posted by: rileyscolon.blogspot.com

0 Response to "[Update II] 'Conceição geland op Schiphol om medisch gekeurd te worden'"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel